salam perjuangan buat semua.

Assalamualaikum...

Sekian lama blog ini bersawang, ana menyempatkan juga menitipkan sesuatu disini..

Diri ini mengharapkan ada adik-adik yg dpt menyambung mengoperasikan blog ini, tapi adk ini pula meneruskan perjuangannya di bumi zagazig.

Tapi tak ape, patah tumbuh hilang berganti, InsyaAllah

Tujuan utama blog ni di buat adalah sebagai wadah online risalah yg diterbitkan oleh Biro Penerbitan dan Publisiti, Exco Kerohanian JPP serta Rakan Masjid. Tapi lame kelamaan menjadi wadah peringatan daripada sahabat2. Alhamdulillah, syukran kepada Disiniku mencari sinar, Halawatul Iman serta Hilmi yg sudi menyumbang tenaga.

Kini, masing-masing yg juga ada blog sendiri utk menyampaikan madah sendiri, jadi komitmen utk alzikr menjadi kurang, termasuklah diri ini. Lagi pun masing-masing juga ade komitmen utk uruskan yg lain..

Jadi, perancangan seterusnya?
............???
Minta sahabat2 semua bagi pandangan..
syukrn jazillah...


~~Mohon maaf atas segala kekurangan~~

"Berikanlah peringatan kerana peringatan itu berguna bagi orang-orang mukmin"sahabat ini juga mengaharapkan peringantan dari kalian...

1 comments:

disiniku mencari sinar berkata...

salam alaik....asif,mayb ana da lame x post utk blog nie...papepun untuk kelestarian blog nie..ana rase dah tiba masenya untuk kita publishkan blog nie untuk exco kerohanian JPP n AJK MASJID KMPk yang akan turut serta untuk handle blog nie...nie just sebgai pndpt...sykran jazlan:)

Catat Ulasan